Színes világ

Ő a világ legokosabb vagy legbénább kutyája?

Nehéz eldönteni, mindenesetre az internetezők közössége jól elvitatkozik az alábbi videón. A viccesnek szánt felvételen ugyanis egy golden retriever látható, aki, bármit is dobnak felé, egyszerűen képtelen azt elkapni. A lassított felvételen látszik, hogy állandóan rossz az időzítése. És, hogy ezen miért kell az embereknek összeveszni? 

 

 

Volt olyan kommentelő, aki szerint ez állatkínzás:
Nagyon megalázó ez szegény kutya számára. Miért jó móka kiröhögni őt? Ezek után biztos terápiára lesz szüksége.”

Elég durva állatkínzós videó. A kutya láthatóan egyfajta állkapocs-betegségben szenved, amitől nem tudja annyira kinyitni a száját, hogy elkaphassa az ételt. Egy olyan embert sem nevetünk ki, aki betegség miatt nem tud menni, akkor egy kutyánál ez miért vicces? 

Mások szerint viszont ő a legokosabb kutyus:

Szerintem szimplán csak rájött, hogy ezzel a játékkal hozzájut a legfinomabb falatokhoz. Ha tovább bénázik, akkor a gazdája újabb és újabb falatokat dob neki, kísérletezve, hogy végül sikerül-e bármit is elkapnia, ő pedig közben remekül belakik.”

Van aki szerint pedig szimplán csak vicces:

Nem is tudnám megmondani, miért annyira vicces látvány, de az.”

Olyan, mint én, kapusként, a vasárnapi focimeccseken.”

Nos, szerintetek kinek van igaza?

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Pálné Kalina says:

    Tényleg nem olyan vicces mert látszik hogy szegény kutya nem igazán élvezi. Próbálja elkapni, és a kutyáknál is a kudarc negatív hatással van. A gazdája helyében megvizsgáltatnám a szémét, hogy jól lát e, mert lehet hogy szimplán ez a baj.ja és nem csinálnék belőle cirkuszi attrakciót. Ez nem szeretet.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!