Színes világ

Na jó, nekem ez már sok(k)!

Amikor Madeline Stuart, a down szindrómás modell történetét elolvastam még igazán meghatónak találtam, hogy a betegsége ellenére sikerült teljesíteni élete álmát és sikeres modell lett belőle. 

 

 

Azóta viszont egyre-másra bukkannak fel a furábbnál furább modellek. A 28 éves Melanie Gaydos nálam sajnos már kiverte a biztosítékot. Nem csak az alkata miatt, hiszen azt hittem, túl vagyunk már a csontváz-korszakon, hanem mert akármilyen hatásosak is a róla készült divatfotók, szerintem inkább hasonlít egy Men in Blackből szalasztott űrlényre, mint büszke nőre. 

Meet-Melanie-Gaydos-the-model-who-broke-all-fashion-stereotypes-59350b8393068__700Meet-Melanie-Gaydos-the-model-who-broke-all-fashion-stereotypes-5934b5575173d__700
< >

Nem hiszem, hogy valaha is kedvet éreznék, hogy felvegyek egy olyan ruhát, amit ő reklámoz, vagy bármiben hozzá akarnék hasonlítani. Alapvetően, bár nem mindennapi életem része, nincs bajom a divattal, úgy gondolom, alapvetően a szépség, az elegancia ünneplésére van és csodálom azokat a tervezőket, akik egy életet tesznek fel rá, hogy mindig kitaláljanak valami újat. 

Ez azonban most egy kicsit félresikerült. A modell ektodermális diszpláziában szenved, ami azt jelenti, hogy a fogai, a körmei, a porcok és csontok a testében nem fejlődtek ki megfelelően. 4 éve dolgozik modellként, de engem riasztanak a képei. Ha nem lenne odaírva, hogy nő még a nemét is nehéz lenne eldönteni. Tényleg ilyen modellekkel akarnak kedvet csinálni a divathoz? Én egyszerűen nem értem… 

a13-5934b446612b9__700Meet-Melanie-Gaydos-the-model-who-broke-all-fashion-stereotypes-59350b820a4a8__700
< >

Kíváncsi vagyok, belőletek mit váltanak ki ezek a fotók? Együttérzést, hogy elérte, amit akart, vagy szerintetek is túlzás, amit ma a divatvilág művel? 

Meet-Melanie-Gaydos-the-model-who-broke-all-fashion-stereotypes-5934b51085616__700Meet-Melanie-Gaydos-the-model-who-broke-all-fashion-stereotypes-5934b56b87880__700
< >

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. W. A. Lacky says:

    Nyilvánvalóan megmozgatta a kedves blogger fantáziáját ez a női hölgy, hisz róla blogol, nem pedig Kovács Manciról a fszt. 5-ből. Nos, az extrém dolgoknak pont ez a funkciójuk: beszéljenek róluk az emberek! Ez most bejött.

  2. Mannácska Manna says:

    Leginkább ijesztő és sokkoló a látvány. Nem jó nézni.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!