Színes világ

Te hagynád, hogy a férjed ezt tegye veled?

Nem mindennapi kísérletbe fogott a fiatal feleség és anya, Caitlyn. Elmondása szerint ő is azzal a problémával küzd, amivel annyi nőtársa. Tele egy szekrény ruhákkal, de a reggeli öltözésnél csak félretolja mindegyiket és úgy érzi, nincs is mit felvennie.

 

 

Ezért gondolt egy merészet és megengedte a férjének, hogy egy héten keresztül ő öltöztesse. Kritika és ellenkezés nélkül felvette, amit a férje választott számára, csak arra kellett odafigyelnie a férfinek, hogy milyen programra készülnek aznap. 

Nem csak fényképekkel, de saját gondolataival is kommentálta ezt a hetet Caitlyn. 

Hétfő

A fiatalasszony egy üzleti találkozóra készült, ezért duplán ideges volt, mit választ majd Colin, a férje. Úgy gondolja, a ruha, amiben végül a napot töltötte nem igazán nézett ki üzletiesnek, de a férje szerint mindent takart és tavaszi hangulatot árasztott. Bár először kényelmetlenül érezte magát a túl vidám színekben, Caitlyn a nap végére arra a következtetésre jutott, hogy máskor is szívesen hordaná ezt az összeállítást. 

Kedd

A második napon az időjárás-jelentés napos időt ígért, ezért Colin azt szerette volna, ha a felesége igazi napocskaként ragyog. A szetthez választott fura, kissé gyerekes táska a férfi egyik kedvence, Caitlyn pedig emiatt úgy döntött, gyakrabban használja majd. 

Szerda

Ezen a napon ünnepelték a házassági évfordulójukat, de két pici gyerekkel nem volt lehetőség étterembe menni. Ezért aztán otthon készültek egy romantikus vacsorára, amihez a férfi dögös, fekete szoknyát választott. Caitlynnek sosem jutott ideje arra korábban, hogy az ilyen alkalmakkor még ki is öltözzön, de ettől a fekete ruhától kicsit úgy érezte magát, mint az első randijukon. 

Csütörtök

Minden nőnek lapul a szekrényében egy olyan ruha, amit sem felvenni, sem kidobni nem lehet. Egyszer, egy gyenge pillanatban elcsábított, de aztán sosem vagyunk elég merészek hordani. Nos, Colin megtalálta felesége dögös, vörös ruháját, a fekete, sávos cipővel igazán dögös megjelenést ért el. Kicsit ciki, de Caitlynnek szülők találkozójára kellett mennie ebben. Kicsit furán érezte magát, de férje szavai, miszerint lélegzetelállítóan fest vörösben, önbizalmat adtak neki. 

Péntek

Caitlyn szüleihez voltak hivatalosak a gyerekekkel együtt. A férje azért választotta a bohókás farmerszerkót, mert kényelmes és nyugodtan lehet benne szaladgálni a gyerekek után. Az asszonyban még mindig van egy kis megfeleléskényszer, hogy a szülői látogatásokhoz kiskosztümbe bújjon, de a férje szerint az nem igazán lett volna praktikus. A nap végére ő is rájött, hogy gyakrabban kellene farmerba bújnia. 

Szombat

A közös, családi séta ideje, két gyerekükkel. A vibráló, narancssárga ruhát a férfi kényelmes tornacipőkkel kombinálta, valamint egy vidám, mintás kabáttal a saját gyűjteményéből. Azt mondta Caitlynnek, nagyon édesen néz ki ebben a dzsekiben. 

A kép tényleg vibráló, egy felszabadult, gyönyörű nőt látunk rajt. 

Vasárnap

A hét utolsó napjára nem terveztek semmit, csak otthon eltölteni a napot. Colin azonban úgy gondolta, ha a felesége imádja ezt a dögös ruhát, akkor nem kell alkalmat keresni, hogy felvegye, akár otthon is megteheti, ha úgy tartja kedve. 

Szerintem Caitlyn ebben a ruhában a leginkább önmaga és ez sugárzik is a képről. 

Nos? Ti engednétek a férjeteknek, hogy egy hétig ő válogasson a ruhatáratokból? Mernétek belevágni egy ilyen kísérletbe?

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Mannácska Manna says:

    Jó kísérlet. A férj részéről is, mert így kiderül miben tartja csinosnak a feleségét.

  2. litowski says:

    Azt hittem a cím alapján hogy az anális behatolásról lesz szó.Az szerintem fontosabb probléma.

  3. Tünde Molnár says:

    Nagyon tetszik és nagyon aranyos kísérlet… mindenkinek engedni kéne. A csütörtök talán túlzás, de nem baj!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!