Színes világ

Ezekért a cuki baba-wellness fotókért őrül meg a világ!

Nyugat-Ausztráliában, pontosabban Perthben létezik ez a szalon egyelőre még egyedüliként a világon, amelynek látogatói 6 hónaposnál fiatalabb kisbabák. Kedvükre úszkálhatnak a medencékben, majd gyengéden végigmasszírozzák őket.

 

 

Ahhoz, hogy a kicsik teljesen biztonságosan, szabadon úszhassanak a fürdő kifejlesztett egy szerkentyűt, ami a Bubby nevet kapta. Ezzel a babák teste a vízben, a fejük pedig a víz felett van állandóan és szinte úgy érezhetik magukat, mintha az anyaméhben lennének. 

A medencében pancsolás elősegíti a mozgáskoordináció fejlődését, hamarabb állhatnak lábra és járhatnak a kicsik illetve később sokkal könnyebben tanulnak meg úszni. 

Nagyon sokan, akik ellátogattak az intézménybe lefotózták a babájukat és megosztották a képeket, amivel valóságos lavinát indítottak el. A kicsik annyira imádnivalóak, hogy pillanatok alatt elérték a 11.000 követőt Instagram oldalukon. 
Ugye milyen cukik?

babies-swimming-pool-baby-spa-perth-australia-33babies-swimming-pool-baby-spa-perth-australia-11-58cf89e8367b6__700babies-swimming-pool-baby-spa-perth-australia-7-58cf89e4bc881__700babies-swimming-pool-baby-spa-perth-australia-26-58cf8a76169a8__700
< >

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!