Színes világ

5 dolog amiért imádjuk a 62 éves Bruce Willist!

Nagyon nehéz elhinni róla, hogy már 62 éves. Azon kívül, hogy most már jó régóta csak kopaszon mutatkozik nem sokat változott. Még mindig nagyon jó formában tartja magát és remek filmekben játszik, emellett pedig új családjával múlatja az időt. 

 

 

Az első, amiért nagyon bírjuk, az a Drágán add az életed sorozat, amiből akárhány részt is készítenek, az mindig odaszögez a képernyő elé. Persze, tudom, hogy sokan a régiekre esküsznek, de nekem mégis az a rész tetszett legjobban, ahol lebontották fél Budapestet. 

A második, hogy nem csak színészként remekel, de énekhangja is csodálatos, lúdbőrös leszek akárhányszor énekelni hallom. 

Harmadszor azért, mert a mai trenddel ellentétben, normális körülmények között váltak el Demi Moore-ral, 13 év házasság után. 3 felnőtt lányával is gyakran találkozik, sőt, ott volt Demi Moore és Ashton Kutcher esküvőjén is, ahogy ő is meghívta exét amikor Emma Heminggel összeházasodtak. 

Új házasságából is két kislány született, Mabel Ray és Evelyn Penn.

Negyedszer azért, mert kopaszon is eszméletlenül sármos, sőt, a fizikumát elnézve simán letagadhatna akár húsz évet is. Még mindig nagyon jó pasi, talán nála 23 évvel fiatalabb neje és a kicsik tartják ennyire fitten. 

Ötödször pedig a remek humoráért. Szinte minden filmjében van egy kis poén és még a legrázósabb szitukat is képes remek öniróniával kezelni. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!