Színes világ

Így néz ki most a kislány, akit 30 évvel ezelőtt drámai baleset ért

1987-ben, Texas közelében élt egy kislány, Jessica. 18 hónapos volt, amikor októberben, a nagynénje kertjében beleesett a kútba. Nagyjából 7 métert zuhant, csodával határos módon életben maradt, majd a következő 58 órában a mentőcsapatok mindent megtettek, hogy élve szedjék ki onnan. 

 

 

Egy egész ország izgult akkor a kislányért, aki azóta felnőtt és egészen különleges élete lett. Megúszta a baleset után annyival, hogy egyik lábujját amputálni kellett és egy csúnya forradás éktelenkedett a fején.

“Biztos, hogy Isten mellettem volt azokban a napokban!” – mondta a felnőtt, fiatal nő amikor az életéről mesélt nemrégiben. 

Az Amerikában oly népszerű adományozó oldalak egyikén a barátok és támogatók 1.2 millió dollárt szedtek össze a kislány segítésére, amit ő csak később, 25 éves korában kapott meg. Sajnos, a pénzt elvitte egy 2008-as rossz tőzsdei befektetés, a maradékból viszont tudott egy kényelmes otthont vásárolni magának a lány. 

Jessica jelenleg különleges nevelést igénylő gyerekekkel foglalkozik, van egy férje, Danny Morales és két gyerekük. Az ő élete remekül példázza, attól, hogy gyerekként valami tragédia érte, még nem lehetetlen, hogy teljesen normális életet éljen valaki.

A kutat, amibe beleesett véglegesen lezárták, csak egy táblácska jelzi a szörnyű balesetet, ami 30 évvel ezelőtt történt. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!