Színes világ

Tragédiába torkolló esküvők

Bár az ember hajlamos a legapróbb részletekig megtervezni az esküvőjét, vannak dolgok, amikre nem számíthat előre. Senki sem áll neki úgy, hogy biztosan valami szörnyűség történik majd, hisz az ifjú pár legboldogabb napjának kéne lennie. Nos, az alábbi esetekben sajnos hiába volt a gondos tervezés, végzetes hiba esett a nagy napon.

 

 

1. 2016-ban Kaliforniában a násznép épp egy csodálatos eukaliptuszfa alatt pózolt a fotózáshoz, amikor a fa váratlanul kidőlt. 5 ember is nagyon súlyosan megsérült, ráadásul a menyasszony édesanyja sajnos életét vesztette. 

Borzalmas lehet így visszagondolni erre a napra…

k1k2
< >

 

2.  Szintén 2016-ban, Brazíliában is szerencsétlenség történt. A menyasszony egy hatásos belépőt szeretett volna, ezért kitalálta, hogy helikopteren érkezik majd az esküvő helyszínére. Rosemeire Silva Nascimento már csak percekre volt amikor a gép meghibásodott és ő ott halt meg, menyasszonyi ruhában és fátyolban, három másik utassal együtt. 

Szegény vőlegény, vajon mit érezhetett, hogy hiába várt a szerelmére az oltár előtt?

k3k4
< >

3. 2010-ben a férfi vendégek egy része remek szórakozásnak tartotta, hogy elkezdtek orosz rulettet játszani a szertartás után. Egy olyan pisztollyal, aminek elvileg üresnek kellett volna lennie. Egyikük a fejéhez illesztette, meghúzta a ravaszt, aztán nevetve adta tovább. A következő vendégnek azonban nem volt ilyen szerencséje, mert úgy tűnik mégis beragadt egy töltény, amivel fejbelőtte magát és azonnal meghalt. 

4. Talán az egyik legszomorúbb történet következik. Az 54 éves Tim Buchanan odaért a lánya esküvőjére, táncolt is a lányával, majd sajnos az első közös tánc után szívinfarktust kapott és meghalt. 

5. Egy buta hagyomány is okozott már halálesetet sajnos. A 30 éves Maria a “tedd tönkre a menyasszonyi ruhádat” szokásának akart hódolni amikor besétált a tengerbe, hogy így tegye használhatatlanná a ruhát. Sajnos arra nem számított, hogy a ruha átitatódik vízzel és ettől olyan nehéz lesz, hogy lehúzza őt a mélybe. A fotós, aki a képeket készítette, egy barátjával megpróbálta megmenteni, de már későn. A lány holttestét csak napokkal később találta meg egy búvár. 

6. Jeruzsálemben, egy Versailles-stílusú teremben történt hatalmas tragédia. A násznép már épp remekül érezte magát, amikor a padló hirtelen beomlott és három emeletet zuhantak. Sokan az oszlopokhoz, tartóelemekhez tapasztották magukat, abba kapaszkodtak, hogy túléljék és ne zuhanjanak le. 

Sajnos így is 23 vendég meghalt és további 380 súlyosan megsérült, köztük a menyasszony is maradandó sérüléseket szenvedett. 

k8k9
< >

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!