Színes világ

Ezek a világ legundorítóbb ételei!

Az ember manapság sokszor rohan, napközben bekapna egy finom szendvicset, vagy hazaesik és jó lenne csak betolni valamit a mikróba, ami pillanatok alatt kész és már lehet is enni. 

 

 

Azt tudjuk, hogy ezek az ételek nem igazán egészségesek, de a következő képsorok megmutatják, hogy mennyire silány késztermékekkel próbálnak átverni minket bizonyos élelmiszer-gyártó cégek. 

Egy olyan válogatást hoztam, ahol a dobozból kikerült és megmelegített ételek inkább hajaznak egy kupac sz@rra, mint bármi ehetőre. 

A háromszög-szendvicsek nálunk is eléggé elterjedtek, a kis ABC-kben is lehet már kapni őket és az ember a méretükből adódóan azt gondolná, hogy valamennyire laktatóak. Ha viszont szétbontjuk kiderül, hogy alig tettek bele valamit.

sz1food-lies-trust-issues-60-58ac3587ef028__605
< >
A látványos rész..

A következő pizza konkrétan olyan undorítóan néz ki, hogy én bármilyen éhes is vagyok, tuti képtelen lettem volna beleenni. Bár csak az oregánót túlozták el egy egy csipetnyit, úgy néz ki, mintha penészes lenne.

“Olcsó húsnak híg a leve” – tartja a mondás. Nos, ez a csomag steak biztos nem véletlenül került 1 dollárba, hiszen csupán néhány cafrang került bele.

s1s2food-lies-trust-issues-42-58aafa1b42261__605
< >
... a bontatlan csomag...

A papírdobozon egy kívánatos chilis spagetti, majd kibontva, melegítés után egy tányér moslék – bár ezt lehet, még a disznók se ennék meg. 

Azért, ezt a jégkrémet sem adnám egy gyerek kezébe, mert ijedtében eldobná. 

A KFC ételei általában egészen tűrhetőek a reklámhoz képest, de ez a pizzaszerűség úgy néz ki, mintha egy kutya már megrágta volna csomagolás előtt. 

Csábító, sajtos, olasz tészta…. vagy mégsem? Ti mit szóltatok volna, ha kinyitjátok a dobozt és ezt találjátok? 

Húsos lasagne, amit belehánytak a tálba. Szó szerint… Felfordult tőle a gyomrom. 

Ha ilyet tennének elém egy gyorsétteremben tuti, hogy azonnal kérném a panaszkönyvet. Ez egy mozzarellás, bacon szalonnás hamburger elvileg… 

Egy újabb adag kutyakaja, canneloninak álcázva. Mondjuk, tuti, hogy még az én Dundim is orrát felhúzva somfordálna el tőle.

Komolyan mondom, nem tudom, mit tennék, ha ezt találnám egy dobozban, amiért pénzt adok. De amit még kevésbé értek, hogy egy ételgyártó cég hogy engedheti meg magának, hogy ilyesmivel etesse az emberiséget. 

Ti mit gondoltok erről?

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!